Saturday, 5 May 2012

time kasih tuhan!!!!

lepas "paksue" hlg 8 ary dlu,segalanya berubh..
segalanya x sprti dlu lg...tiada lg text "syg2" dr "paksue"..tiada lg text "mwneng" dr dia..
sume brubh n aku kne redha wlwpun inside aku terluka sgt!
skrg,kmi jlni hdp cm besa,eh besa ka??x!x!luar biasa..HAHA..
skrg aku hnya tggu dia text aku..so,ikt ske dia r nk text bler..kdg awal,kdg lwt!n aku bersyukr sgt2 yg x trhngga pada MU ya allah sbb wlw cm ne jd pun,die x pena cbe nk tggl aku da..
lwt mne pun,dia tetap text aku..
aku nk dia rsa aku hrgai dia,so,after dpt text dia,aku ckp "time ksh"..
perlu ka?sbnrnya x kan??tp aku mmg ikhlas ckp!
die pnyebab aku tgk nset aku stp 5 mnt!
die pnyebab aku blh tersnyum smpi ke tlnga biar pun hnye mndpt text "maksu" dr dia..
keadaan truk,kdg2 aku pk,die cm trpksa text aku..
yea la,cbe byg r,reply text aku kdg2 15 mnt!!byg tgk r kan??tuhan mnguji aku dgn mnyuruh aku BERSABAR!yeay!hdp dgn najib bnyk mbuat aku brsabar!!aku knai erti sabar sbb najib!!
aku cbe blja jd setia sbb najib!
sume sbb najib!!aku taw rmi yg kata aku nie bdh!hmba cinta,sume2 r kan??
tp bler skali cinta,aku tetap cinta..heee :)
najib sgt besh bler die suh aku nynyi lgu cinta bersatu kat dia..
2 lgu tema kmi dua..
aku x pena nynyi kat lki,tp nie first time aku nynyi kat dia wlwpun suara aku sumbang sgt!!
HAHA...
ya allah,aku bersyukur atas sume kurniaanMU!!
peliharakanlah hbgn kmi!!amin :))

Tuesday, 24 April 2012

PAKSUE muncul semula!!

terkejut kan??
8 ary hlg n mncul smula!!
haa..smlm cm besa laa,aku lyn pasaan,dgr lgu,BBM ngan my gegurl2..tetb.....
masuk msj dlm pkul 23:11 yg berbnyi bgni:
"kol jhup,najib"..
aku bergetar sgt!rse mcm2..aku pun kol r..
keliru kot,1 mcm sume mai..
kol2 die angkt..suara paksue!!rindu sgt :'(
yg sakit aty,aku x ley bsh najib sbb bler aku bsh najib,sume org yg pena tlg aku akn kna dgn die!!so,aku trpksa wat cm aku bdh sgt2 hkikatnya AKU DA TAW SUME PERMAINAN najib!!
memla die ckp cm mrh2 aku..then he kol me back,die ckp elok dgn aku..
nk trgelak bler die ckp die rindu aku tp x ikhlas pun rasanya,die mnx aku nynyi lgu cnta bersatu kat die,die mnx aku mai penang sbb rndu aku..kmi gyt smpi cdt kmi hbs..
aku tataw!aku keliru!aku tataw nk cya sapa..
tired dgn mainan nie,tp aku xkn back off slgi bnda nie x kntoi!!aku nk follow flow die..
tgk r t...
to paksue:
awat laa berubah bnyk syg ooi??
smpi da x knai u sapa!
syg!..
pegy laa law ain plhn u,i akn tutup pintu aty i da..i da x cya kan cnta nie sume sbb nie bg i ksktn!!i always love u paksue...
tengs bg kngn yg indh bf4 this :'(



Friday, 20 April 2012

talking to the ?????.....

to: pak sue..
pak sue..
mak sue rndu pak sue..
rindu nk dgr suara pk sue..
td mak sue mmpi pak sue kol mak sue..
pak sue,da 6 ary da u leave me tnpa sbrang sbb!!
da 6 ary jgk i cari kekuatan hdp..
bgn,jth,bgn jth..
mkn x de appetite,tdo sgt x nyenyak,i tkt dgn byg2 sndr,..i nk ptnjuk law btoi u x maw i..
cari i syg!!cm ne u maw i dlu??ingt trikh 23 mac 2012..pkul 20:52 p.m..first text u kat i,"hai u"..
i x pena mnx numb u sbgimne i mnx numb iss dlu sbb niat i mmg x nk skitkan u cm ne i sktkan iss..u yg amek numb i!u yg text i dlu!!
so,mcm ne gntle u ngorat i,u msti kne end kan bnda nie!!!end kan die pksue!!faced me!!!!
i taw u da ada btne lain,i taw u da tkr numb,i taw u ada prob,i taw sume!!!i dgr sume cte buruk sal u,SEMUA!!tp i x maw dgr!!bdh kan i???degil kan i???yes!!i x maw pegy dr u..
i x de kekuatan sgt skrg!!i terbyg sume kngn kita..sume msh segar d ingtn i..pksue!!!ples..ples come back :'(

Wednesday, 18 April 2012

saya cuba bangkit dr kesakitan ini!

x kuat nk tulis entry nie sbnrnya..
bkn pe,sbb x maw ingt da pe yg jd..
tp kne bngkit..smpi bler kan??let it be 4 da last..4 da last??bpe bnyk last laa ang nie emy??haha..ok,ok..myb nie btoi2 last..ada story,kne r tulis,toi x??
erm..*triknfsdlm2..cri kekuatan nk crtakan..
smlm dlm kui 4 pg sarah kol aku..
aku dpt agk nie msti BAD story..
aku angkt n it's true!!
sarah gtaw capital N bwk pmpuan 2 msk club ok!!
n d dpn sarah,die pluk dat gurl..nmpk x permainan dia??aku x nangs,cme jntung aku brdbr2 kuat..kuat sgt!aku taw capital N xkn kol n text aku da..mlalui sarah die da gtaw sume bnda..
aku kuat kan??die buang aku saat aku btoi2 cntakan die..die plh pmpuan 2..sume da trjwb..
aku text my fren yg brsama die,i told her,i know everythng n tq bcoz hurt my heart!!
susah aku nk tln,skt sgt rse die..tp smpi bler aku nk cm ne??aku kne bngkit cr kekuatan..
smlm aku knai dgn sorang lki nie..dlm fb fad..
haha..ok laa die,not bad..memla kan,sgt2 being nice to me,nsht aku,wat aku snyum,bg aku kekuatan..really app it EYL!!tengs..
aku nk bngkit,..KARMA akn hukum capital N!!
aku doa kan,amin :)

Monday, 16 April 2012

story about my pksue,my dinosaur FOR DA LAST !

entry sedih lg..cte sedih lg...
hukum karma dtg kat aku,ats sume bnda yg aku buat dkt org yg mnyayangi aku slame ini..
tataw nk cte dr mne,mula dr mne..
bkn aku x pena alami bnda nie,pena kan??
cm ne aku kuat time "jl" tggl aku dlu..
aku da lpe mne aku dpt kekuatan 2 lua dan dalam..
tp cte "jl" brbza dr cite aku & najib..
aku blh trime kisah dgn "jl" sbb "jl" da ada husna time 2,but not najib!!
rhsia kejahatan najib da smpi ke kmuncaknya..
lastly,beautiful words kua dr mlt c penukang crta.."emy,najib serius dgn gurl 2"..
woi,terketaq2 jejari runcing aku tulis bnda nie..rse nk muntah sume ada..mne najib yg depa kata bkn kki pmpuan 2??mne pksue aku??yg pena gtaw "nk mksue sgt2 skrg!x maw org lain da"..
mne?mne?uloh,nangs plak..hbs bsh keyboard nie..
kuat emy kuat!!
ok,kuat!!.. :) cbe snyum wlwpun rse die tawaq nk mmpus..
nie laa rse zue bler aku amek iss dr die dlu..
nie laa rse iss bler aku tgglkan die tnpa sbrang sbb sdgkan time 2 die sgt2 cntakan aku..
nie laa org pggl HUKUM KARMA!!pdn mke ang emy!!
nangs laa puas2 syg,..
rmi ckp aku deserve better,suh aku sabar..
korang,aku bkn malaikat..aku mnusia yg sgt2 lmh!!
aku cbe compare kan diri aku dgn org sekeliling aku,cm ne akak jejariruncing blh kuat time putus dgn KFCM,cm ne fad blh kuat time chewan tgglkan die,cm ne abby abadi yg ada ank2 blh trime hkikat khgln suami die..
knp aku x kuat cm depa ya allah??
saat ini aku hrp sgt tuhan amek nywa aku..
aku tkt nk hdp!!aku tkt trime hkikt khdpn yg pahit n busuk cm sampah nie!!
aku taw tuhan xkn duga umat die mlbhi umatnya mngatasinya...tp........
aku x kuat ya allah!!!!!!aku x kuat..
aku berharap bnda yg x pasti..
aku x taw mne nk kmpul kekuatan aku..
aku cbe jdikan dri aku ego pdhal aku bkn mnusia yg ego tggi..
aku cbe jadikan dr aku sorang yg mhl,pdhal hkikat sbnr aku bkn seorg yg memendam rse..
ya allah,skt sgt rse die ya allah!!!
smpikan aku rse da x kuat nk tnggung...
aku cntakan die dlm2 ya allah..
to u my paksue(najib):
mngkin mksue trpksa pegy dr hdp pksue skrg..
kita x pena wat jnji kan pksue sbb jnji d buat utk d mngkiri kan pksue??mksue da ajr pksue da..pe yg pksue wat kat mksue skrg,pyh mksue nk tlan..pksue CURANG ok!!mksue blh trime sume kbrukkan pksue,tp bkn dgn cara pksue CURANG dgn mksue!!pksue serius dgn pmpuan 2 lg!!pksue taw x it's killing me???u change a lot pksue!!
mksue taw mksue x shbt gds 2..ok,x pe :)
mksue cbe kuat ok??tnpa dinosaur d cc mksue..
ingt ayt2 pksue wat mksue rse nk gler.."skrg pun blh"....1 lg,"kata laa kat org,kita 2 elok sgt r kan??"...haha...pksue ingt x,time ada mkcik jth mto dpn kita n mksue gelak kaw2 time 2??ingt x??sweet kan??ingt x time pksue text mksue n ckp pksue dgr lgu tema kita,cnta bersatu 2 dkt 7 kli,n pksue ingt mksue time 2??ingt x kita dgr lgu 2 brsama2??ingt x kita dgr lgu kosong n kita nynyi sama2??ingt x kita ske dgr rdio tamil time dlm keta??haha...ingt x mksue sgt2 tkt kan kucing n time dlm kdi mkn pksue msti cri kucing sbb nk tkt kan mksue..ingt x mksue pena bebai sbb nk culik bby time kat kdi mam tp beg pksue x muat nk buh bby 2..haha..knp pksue???kp mksue x shbt pmpuan 2??knp ada statement kua dr mulut org mngatakan "NAJIB SERIUS DGN PMPUAN 2"..taw x mksue rse nk gler tiap kli dgr 2???knp pksue?
mne pksue?pksue ingt x all of sweet memory kita brsama???ingt x pksue????mne pksue nie??
knp hlang lg???knp tgl mksue??knp tggl mksue cm bodoh gini???i bkn malaikat syg,i x sesempurna 2..i xkn doa u bhgia sbb i pun x bhgia skrg!!nk bgn dan bngkit brckp dgn depa sume pun i x mmpu..senyuman n gelak tawa i fake jaa..palsu..i nk tgk u jth!!!brsama btne 2...i doa kan hdp u teruk,seteruk2 nya!!amin :)).....pksue kejam!pksue jahat!u killing me slow2...u xkn bhgia pksue!!!one day u akn dpt rse i nie!!!i bersumpah atas name allah s.w.t!!...cari laa i time 2 sbb u akn phm pe rse i time nie..tdo laa skrg,off laa fon skrg..do what u want n brgmbra laa ats ksdhn,pnderitaan,n kesakitan i skrg..i cbe kmpul kekuatan lua dan dlm..bye pksue~~~

Sunday, 15 April 2012

saya d SAKITI,saya d TIPU,saya da penat :(

knp dunia nie x pena bnti mnyakiti aku??
knp?apa nie??adakah nie karma?adakah nie sumpahan dr ikhwan??apa nie?apa nie??aku da pnt weh!!!!aku asyk jth cnta dgn org yg slh!!!always..bler yg aku nk bhgia nya???
org yg bc blog aku msti gelak kat aku,aku x pena bhgia kot...asyk d kcwakan,d TIPU,d tgglkan.. :'(
ya allah...bg aku kekuatan ya allah!!!!
aku taw kaw xkn mnduga aku mlbhi aku mngatasinya..aku taw..
aku nk kekuatan ya allah..nk kekuatan utk hdpi sume penipuan dr capital N..
skp die x sprti cm aku knai die dlu..
die jauh brubh skrg..seolah2 cm aku x knl die sapa..die cm moody dgn aku,die selalu HILANG2,bgn lmbt,PENIPU..
bnyk rhsia penipuan die da trbngkar,tp aku kuat lg brthn..aku x taw knp aku sbngok 2..erm..nie ka org pggl aku nie BODOH???
aku nk die..aku CINTA kan die..aku trime sume kbrukkan die,klmahan die,tp knp die nk tipu aku???apa slh aku??knp aku x blh bhgia cm pmpuan2 kat lua sana ya allah???knp?????
aku lmh..aku klh dlm permainan dunia :'(
nie msti karma kan??aku x kuat nk jalani da!!!
it's killing me!!!!!!!!

Monday, 9 April 2012

keliru :(

Aku x phm dgn my capital N..
Bler aku da start <3 him sgt2,die mnjauh..
Dia cm x maw maen PERASAAN..
Aku tataw apa mksd lki 2 law kita maen
PERASAAN n die mngelak..
Bler aku ckp cm die mmg x de PERASAAN kat
Aku,die mrh aku,herot dgn aku..
It's so hurt!!it's killing me !!
To u my lovely PAK SUE,I love u sgt2!
I pena terpk,dpt u,I akn brubh jd SETIA
Wlwpun sblm nie x reti nk SETIA..
I phm law u x maw gelojoh sbb hbgn kita
Fresh lg,br two weeks,but,I nk u!!
Sgt2!! :( smpi bler nk cm ne?should I move
On?!huh!it's so hurt!!ya allah,bntulah
Hmbamu ini!!aku nk kbhgian ya allah..
Tlg lah :(